Spelregels

Wanneer kan de Hamster-Borrel-Plank 2.0 bezorgd worden?

De Hamster-Borrel-Plank 2.0 wordt verzonden door de medewerkers van Post NL. De plank past precies door de brievenbus. Hou wel rekening met tot 5 werkdagendagen verwerkingstijd van jouw order. De medewerkers van ons project werken allemaal als vrijwilliger en zijn niet allemaal direct paraat.

Waar bezorgen jullie allemaal?

Door heel Nederland inclusief de Waddeneilenden!

Zijn er ook nog boxen te bestellen met de heerlijke producten?

In 2020 zijn we gestart met de Hamster-Borrel-Plank 1.0. Samen met de Hamster-Borrel-Plank was het ook mogelijk om een scala van heerlijke verse producten erbij te kopen. Deze bieden we nog steeds aan, maar we richten ons op grotere afnemers die meer dan 10 boxen tegelijk willen afnemen. Ideaal om bijvoorbeeld in een geschenkverpakking te geven voor het personeel in deze bijzondere tijden of voor een andere bijzondere gebeurtenis. Bel of mail of om de mogelijkheden door te nemen. We kunnen vaak een op maat gemaakt aanbod doen welke prima past!

Werken de Horecaleveranciers ook belangeloos mee?

Het water staat bij veel leveranciers tot aan hun lippen. Dus vrijwillig meewerken, nee, dat lukt ze waarschijnlijk niet. Veel ondernemers hebben bijna geen handel meer maar wel heel veel kosten. Het is niet moeilijk om uit te rekenen dan je zorgen dan groter en groter worden. We zijn solidair met hen, omdat met een steuntje in de rug, zij hopelijk blijven bestaan en wij straks allemaal weer mooie momenten gaan beleven als we uitgaan en kunnen genieten wat de leveranciers hebben gebracht aan de Horecabedrijven. Ze zijn wel super solidair met ons project en willen dat het een succes wordt en blijft. Zo doen we dat met elkaar!

Ik wil graag iets extra schenken aan de dovenstichting, kan dat?

Heel erg bedankt dat je ons extra wilt steunen! Je kan een vrijwillige bijdrage voor de nieuwe projecten overmaken op IBAN NL 66 INGB 0002 6014 39 t.n.v. Stichting Swedoro te Rotterdam en onder vermelding van "Nieuwe werkprojecten". Dit bedrag gaat naar de dovenontmoetingscertrum Swedoro die samen met Verenigd Rotterdam nieuwe werktrajecten gaat bedenken die goed zijn voor de doven maar natuurlijk ook voor alle andere Rotterdammers.

Wist je dat Stichting Swedoro de ANBI status heeft? Dit houdt in dat jouw giften voor de Nederlandse Belastingdienst (onder voorwaarden) aftrekbaar zijn.

Ik heb nog leuke ideeën voor jullie, waar kan ik die kwijt?

Een vraag die ons veel gesteld wordt, en ja, we zijn staan altijd open voor suggesties en tips. Je kunt ze het beste even op de mail zetten. We nemen dan altijd contact met je op om een reactie te geven.

Komen er nog meer versies van het Gebarenspel?

We hebben nu de eerste versie gemaakt van het gebarenspel. En zijn erg benieuwd naar de reacties. Bij veel enthousiasme is er voor ons alle reden om er een vervolg aan te geven.

Hoe kan ik met jullie in contact komen?

Gebruik het antwoordformulier, ons telefoonnummer 088-8787888 of het Whatsapp nummer WhatsApp Logo1a06-27877747.
Krijg je even geen reactie of contact? Dan even geduld, want we reageren altijd binnen 24 uur.