Waarom dit initiatief ?

Het behoeft geen toelichting dat we samen in een zware periode leven vanwege het coronavirus.

Ieder heeft zo zijn of haar problemen, de een heeft het in minder grote mate, de ander moet wel heel veel dragen.
Zolang nog niet iedereen gevaccineerd is tegen het coronavirus blijft de situatie ongewis.
De mogelijkheid om het leed iets te verzachten is bijvoorbeeld door samen te werken met elkaar. Ieder op zijn gebied, maar met een gedeeld doel; We slaan ons hier doorheen!

En er zijn ook positieve berichten te melden: Want veel Nederlanders hebben in deze periode kennis gemaakt met het gebruik van de gebarentaal, vooral bekend geworden door de gebarentolkster Irma Sluis tijdens de persconferenties met onze Minister-President deze maanden.

Hierdoor is er veel belangstelling gekomen voor de dovenwereld.

Ondertussen is dit jaar de Nederlandse gebarentaal eindelijk erkend als officiële taal in Nederland. Om iedereen op een ludieke wijze kennis te maken met deze taal bieden we nu de mogelijkheid om de eerste ervaringen op te doen met het Gebarenspel.

De horeca is een van de sectoren die het ook bijzonder zwaar heeft. De leveranciers kunnen weinig leveren en komen steeds verder in de financiële problemen.
Daarom bieden we hen de mogelijkheid aan om samen met de stichting Swedoro hun delicatessen te bezorgen bij uw bedrijf, fraai verpakt in een doos eventueel samen met een unieke Hamster-Borrel-Plank.
De leveranciers verkrijgen zo toch gedeeltelijke inkomsten. U kunt de Hamster-Borrel-Plank natuurlijk ook los bestellen.

Tevens gebruiken we de opbrengst van deze actie voor reservering van deze nieuwe werkprojecten van Swedoro in Rotterdam.
Zo snijdt het mes aan 3 kanten!

Swedoro logo 2020 400x267