Wie zijn onze partners ?

Wij werken samen met lokale ondernemers die hun delicatessen maar al te graag meeleveren met de Hamster Borrel Plank. Maar wie zijn nu die lokale ondernemers die meedoen met dit initiatief?

  • Verenigd Rotterdam
  • Ian en Wijn Rotterdam 
  • Booij Kaasmakers Rotterdam / Streefkerk 
  • New Fork Rotterdam 
  • 21 Pinchos Markthal Rotterdam 
  • Casa Reinders Rotterdam 
  • Brasserie De Eenling Rotterdam

Verenigd Rotterdam

IAN en WIJN GOUDOnze onderneming richt zich op het creëren van werkprojecten voor doven en slechthorenden waarbij samenwerking centraal staat. Vanuit deze werktrajecten ontstaan nieuwe banen die betaalde werkgelegenheid generen voor de doven.

Hierbij werken we nauw samen met dovenstichting Swedoro te Rotterdam.

Verenigd Rotterdam is coöperatief ingesteld en staat open voor samenwerkingen met nieuwe partners in de regio Rotterdam.

Meer informatie over Verenigd Rotterdam


Ian en Wijn

IAN en WIJN Geboren te Vlaardingen in 1969, getogen in het Bourgondische Brabant en 4 jaar in Spanje gewoond.
Vanaf mijn elfde jaar kook ik al speciale gerechten voor familie en vrienden en sinds mijn studietijd ging dat geleidelijk over in wijn & spijs. Wijn & spijs zijn dan ook altijd onafscheidelijk met elkaar verbonden.

Door de combinatie van inkoop en verkoop kan je dus heel gericht per klant inkopen en weet je als geen ander wat er in de markt speelt qua prijzen en wetgeving en wat hip is! Ik werk dan ook veel rechtstreeks met een groot aantal wijnmakers uit Europa.

Mijn smaakervaring wil ik dan ook zoveel mogelijk delen met de met u! Dus wat zoekt u?

Meer informatie over Ian en Wijn


Booij Kaasmakers

booij kaasmakersDe familie Booij maakt al meer dan 350 jaar kaas. Wij hechten dan ook veel waarde aan het ambacht van het kaas maken.

De kwaliteitseisen die wij aan onze eigen kazen stellen, gelden ook voor de andere kazen in ons assortiment: elke kaas die binnenkomt of wordt opengesneden, wordt uitgebreid geproeft, bediscussieerd en beoordeeld. De smaak van een kaas komt niet tot zijn recht wanneer de rijpheid niet goed is. Dit betekent dat kazen niet onrijp geleverd worden, maar ook niet altijd superrijp. Sommige kazen hebben namelijk mooie frisse zuren en kruidigheid die verdwijnen als de kaas te rijp is. Iedere kaas die wij verkopen moet daarom de perfecte rijpheid hebben, zoals de kaasmaker het bedoeld heeft.

Voor de Delicatessen in de Hamster Borrel Plank hebben wij verschillende kazen geselecteerd.

Meer informatie over Booij Kaasmakers


New Fork Rotterdam

new fork rotterdamNew Fork is een Rotterdams bedrijf dat sinds 2010 gespecialiseerd is in het maken en verkopen van ontbijt en lunch.

Opgericht door 2 mensen met een passie voor goed, lekker eten en met als doel mensen met weinig tijd toch bewust te laten eten.

Dat doen ze via hun eigen shops maar ook bij bedrijven zoals Coolblue of Allianz via bedrijfscatering.

New Fork maakt veel zelf van goede en eerlijke grondstoffen en met name 100% natuurlijk.  

Meer informatie over New Fork Rotterdam


 21 Pinchos

21 pinchos

21 Pinchos is al jaren een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten.
Aan de bar of op ons dakterras is het volop genieten van alle passanten met natuurlijk goed zicht op het spraakmakende gebouw zelf.

Vis, vlees, vegetarisch en ook Vegan: alles wordt ter plekke vers door onze Spaanse chefs bereid. Zij dienen, met passie voor het product, de mooiste Tapas (en dranken) van het Iberisch schiereiland op. 21 Pinchos brengt Spanje thuis!

Pinchos zijn typisch Spaanse hapjes met een prikker op een heerlijk broodje. Je kunt kiezen uit 21 verschillende soorten, vandaar de naam.
Pinchos is ook een andere naam voor Tapas. Wij serveren Tapas in de vorm van een aantal traditionele koude en warme gerechtjes. Ideaal om te delen.

Meer informatie over 21 Pinchos


Casareinders

Casareinders logo Casa Reinders is in 2007 begonnen op de buitenmarkt in 's-Hertogenbosch met paddestoelen om mensen bekend te laten worden met de diversiteit van paddestoelen.

Sinds 2011 is deze hobby uit de hand gelopen en heeft Casa Reinders zich ontwikkeld tot een speciaalzaak met nog heel veel andere producten!

Casa Reinders vermarkt haar specialiteiten niet alleen via de Webwinkel en in de Markthal Rotterdam, maar ook op de vaste zaterdagmarkten in Rotterdam (Rotterdamse Oogst), ’s-Hertogenbosch en Antwerpen en op de zondagse speciaal markten. Dit zijn o.a. de Sonsbeekmarkt Arnhem, de Feel Good Market Eindhoven en de verschillende Swan Markten. 

Meer informatie over Casareinders


Brasserie De Eenling

De Eenling logo Een frisse vernieuwde eetcafe, brasserie, (bistronomie).Simpele elegante inrichting weinig opsmuk, de kaart speelt in op de seizoenen en is in de basis veganistisch, met als toevoeging dierlijke proteïne van biologische oorsprong met de nadruk op de mindere “gastronomische dieren of delen” denk aan vissen als schar, bot pieterman of orgaanvlees van gevogelte, koe, kalf en varken.

Kop en staart of het dier in totaal verwerken van kop tot staart.De eenling is een plek waar “iedereen” zich welkom voelt.

Meer informatie over Brasserie De Eenling