Casa Reinders

Casa Reinders is in 2007 begonnen op de buitenmarkt in 's-Hertogenbosch met paddestoelen om mensen bekend te laten worden met de diversiteit van paddestoelen (meer dan 30 soorten in het hoogseizoen van de paddestoelen!).

Sinds 2011 is deze hobby uit de hand gelopen en heeft Casa Reinders zich ontwikkeld tot een speciaalzaak met nog heel veel andere producten!

Zo zijn er meer dan 20 soorten Balsamico’s, meer dan 20 soorten Olijfoliën (topkwaliteit olijven) en andere soorten oliën.
Daarnaast is er een groot assortiment aan Charcuterie. Dit assortiment bestaat uit meer dan 60 verschillende soorten gedroogde worsten en vleeswaren uit Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië.

Bovendien hebben wij ook verschillende Delicatessen, zoals vanille, saffraan, truffelproducten, topkwaliteit visconserven, patés, rillettes en foie gras (niet gepropt).
En ook zijn er verschillende Seizoensproducten als verse Daslook en verse Daslook pesto.

Casa Reinders Ten slotte hebben wij ook veel verschillende verse Paddestoelen. Dit zijn ongeveer 20 verschillende soorten (afhankelijk van het seizoen komen daar nog meer bij of het zijn er minder).

Casa Reinders vermarkt haar specialiteiten niet alleen via de Webwinkel en in de Markthal Rotterdam, maar ook op de vaste zaterdagmarkten in Rotterdam (Rotterdamse Oogst), ’s-Hertogenbosch en Antwerpen en op de zondagse speciaal markten. Dit zijn o.a. de Sonsbeekmarkt Arnhem, de Feel Good Market Eindhoven en de verschillende Swan Markten. Volg ons op Facebook om ieder weekend te weten of wij dan bij u in de buurt staan.

Website: https://www.casareinders.com/